ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Survivor All Star – Spoiler 5/4: Aυτός ο παίκτης αποχωρεί

Το τηλεοπτικό κοινό έκρινε τις εξελίξεις και καθόρισε το μέλλον των τεσσάρων υποψηφίων της εβδομάδας.

Survivor All Star - Spoiler 5/4: Aυτός ο παίκτης αποχωρεί

Η μπλε ομάδα του Survivor All Star έχει ήδη τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Έτσι, την Πέμπτη η μπλε ομάδα θα πρέπει να αποχαιρετήσει έναν παίκτη της.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και η Ρία Κολοβού. Τα spoiler που κυκλοφορούσαν για τον παίκτη που αποχωρεί επιβεβαιώθηκαν, έτσι την Πέμπτη θα δούμε, την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί και να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να υποστηρίζει πως ψηφίστηκε άδικα στο συμβούλιο δηλώνοντας πως είναι καλύτερη παίκτρια από τη Στέλλα που θα έπρεπε να ψηφιστεί στη θέση της.

AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague!
AΠΙΘΑΝΗ ατάκα Ιωαννίδη για Σλούκα ενόψει του τελικού της Euroleague! 2.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χθες όπως είπαν η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδη έχει δημιουργηθεί ένα πολύ τοξικό κλίμα στην μπλε ομάδα. Οι δύο παίκτριες συζήτησαν κλαίγοντας για όσα λέει γι’αυτές η Ελευθερία με ειρωνικό ύφος. Έκαναν λόγο για ανθρωποφαγία και μια κατάσταση μέσα στην ομάδα που δεν μπορούν να αντέξουν.

«Θέλω να φύγω αύριο και να είμαι καθαρή με την συνείδησή μου, παρά να είμαι σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης δεν παίζει τέτοιο παιχνίδι, δεν ξέρει ότι άλλαξαν τα παιδιά τις ψήφους και δεν ξέρω πως το βλέπει από την πλευρά του. Τελικά έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα που λένε ότι έχουμε κάνει» είπε εκνευρισμένη η Ρία στο Survivor.

Survivor All Star – Spoiler 5/4: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας To βράδυ της Τετάρτης το Survivor All Star επιστρέφει με ένα έπαθλο επικοινωνίας. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν στον στίβο μάχης και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ποια ομάδα, ωστόσο, θα είναι αυτή που θα κερδίσει σήμερα Τετάρτη (5/4) το έπαθλο επικοινωνίας, στο Survivor;

Πηγή:newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.