ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην αρχική ενδεκάδα ο Λοντίγκιν – Εκτός με πρόβλημα στην πλάτη ο Μπρινιόλι

Ένας μυϊκός τραυματισμός του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην πλάτη, τον θέτει νοκ αόυτ από τον αγώνα με τον Άρη, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να παίρνει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια.

Παναθηναϊκός: Στην αρχική ενδεκάδα ο Λοντίγκιν - Εκτός με πρόβλημα στην πλάτη ο Μπρινιόλι

Την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, θα καταγράψει κόντρα στον Άρη ο Γιούρι Λοντίγκιν, καθώς ένα πρόβλημα τραυματισμού του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην πλάτη, τον έθεσε νοκ άουτ από το ματς.

Ο Ιταλός κίπερ παρά τις θεραπείες που έκανε όλες αυτές τις ημέρες και το αρχικό ζέσταμα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, παραπονέθηκε για αφόρητους πόνους και αυτό το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο βασικό σχήμα κόντρα στον Άρη να πάρει ο Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ στον πάγκο σαν αναπληρωματικός, θα βρίσκεται ο νεαρός Γιάννης Σουρδής.

Θυμίζουμε πως ο Λοντίγκιν τελευταία φορά ως βασικός τερματοφύλακας για το «τριφύλλι» είχε κάτσει στην επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 26 Γενάρη, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που τον άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.