ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Διαιτησίες εσείς, άντερα εμείς και διπλό με Σπόραρ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού επί του Αρη, το γκολ του Σπόραρ, που εξιλεώθηκε και τη νέα σφαγιαστική διαιτησία, που αυτή την φορά δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα, όπως στο ματς με την ΑΕΚ.

Διαιτησίες εσείς, άντερα εμείς και διπλό με Σπόραρ!

Αυτό το διπλό είχε πολλά άντερα, διότι ήρθε μετά από μία μεγάλη γκέλα, ήρθε σε μία δύσκολη έδρα και με κόντρα διαιτησία. Την πρώτη αγωνιστική ήταν ο Νταμπάνοβιτς, που δεν έδωσε το πέναλτι του Χατζησαφί(ίδιο πέναλτι δόθηκε από τον ελίτ Γάλλο διαιτητή απόψε στο Καραϊσκάκη) και χάρισε δύο φορές κόκκινη κάρτα στον Αμραμπατ, στο Βικελίδης ήταν ο Μπόγκναρ, που χάρισε μαρς κόκκινη κάρτα στον Οτουμπάτζο, για μαρκάρισμα με τις τάπες στο καλάμι του Κλέινχεισλερ και στη συνέχεια, όχι μία, αλλά δύο φορές χάρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καμαρά. Δηλαδή ο Αρης έπρεπε να παίζει με 9 παίκτες από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και τελικά έμεινε με δέκα στις καθυστερήσεις.

Παρόλα αυτά η ομάδα αντέδρασε έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο με κορυφαίους τους Κουρμπέλη, Τσέριν και τον Σπόραρ λυτρωτή από τον πάγκο, αλλά και τον Μαντσίνι να έρχεται από τον πάγκο και να εξιλεώνεται για το χαμένο πέναλτι με τον Βόλο.

Ο Σλοβένος φορ με το κεφάλι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Τσέριν και κεφαλιά-πάσα του Σάρλια, που ήταν σε όλο το παιχνίδι εξαιρετικός μαζί με τον Σένκεφελντ. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι στην κορυφή την ίδια ημέρα, που δεν δόθηκε πέναλτι στον Βόλο και η ΑΕΚ πέρασε με δυσκολία με 1-0. Ο Παναθηναϊκός προχωράει κόντρα στις διαιτησίες, οι άλλοι παίρνουν βαθμούς με αβάντες. Για αυτό αφήστε την γκρίνια και στηρίξτε όλοι την ομάδα τώρα που σας έχει ανάγκη, για να το σηκώσουμε στο τέλος.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα έβγαλε ψυχή και τα πανηγύρια στο γκολ του Σπόραρ δείχνουν πολλά, δείχνουν πόσο το θέλουν αυτό το πρωτάθλημα, δείχνουν πόσο οικογένεια είναι, αφού όλοι έπεσαν στον Σπόραρ, που ήταν σκασμένος από την Κυριακή με το χαμένο πέναλτι.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.