Ποδόσφαιρο

Μίλησε για το μέλλον του ο Μλαντένοβιτς: «Ο σύλλογος παίρνει τις αποφάσεις…»

Τις... συντεταγμένες για το μέλλον του έδωσε στην πολωνική τηλεόραση ο διαφαινόμενος ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Για το μέλλον του αλλά και για τις σκέψεις του αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μίλησε σε Μέσο της Πολωνίας, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο 31χρονος Σέρβος αριστερός μπακ και διαφαινόμενος ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στη θητεία του στη Λέγκια Βαρσοβίας ενώ επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει ποια θα είναι η εξέλιξη του στον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι το “φλερτ” με τον Μλαντένοβιτς, αναζωπυρώθηκε πριν λίγες ημέρες ότι Πολωνός δημοσιογράφος, αποκάλυψε ότι σκάουτερς του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το Σάββατο (1/4) στη Βαρσοβία για να τσεκάρουν τον Σέρβο μπακ.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν οι “πράσινοι” θα κινηθούν για ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση το καλοκαίρι, με τον Τιμοτέους Πούχατς να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην Ουνιόν Βερολίνου, αφού στη συμφωνία δεν εμπεριέχεται η οψιόν για την αγορά του, ενώ θα πρέπει να δούμε και τι θα συμβεί με τον Κρίστιαν Γκάνεα που απουσιάζει εδώ και καιρό από τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλαντένοβιτς: «Τίποτα δεν έχει υπάρξει ακόμα για νέα συμφωνία. Πάντα έλεγα ότι είναι ένα θέμα που δεν εξαρτάται από εμένα. Ο σύλλογος παίρνει τις αποφάσεις. Όλα είναι ανοιχτά. Αισθάνομαι υπέροχα εδώ, όπως και η οικογένειά μου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα.

Δεν έχω υπογράψει κάτι προς το παρόν, ούτε εδώ ούτε αλλού. Θα δούμε τι θα γίνει»

, ανέφερε στην πολωνική τηλεόραση.

Exit mobile version