ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάρλια: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα πίεση και θέλει συνέχεια τη νίκη»

Όλα όσα ανάφερε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Σάρλια: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα πίεση και θέλει συνέχεια τη νίκη»

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός μετά το ματς σχολίασε: «Ακριβώς μετά το παιχνίδι δεν έχουμε άποψη για την κόκκινη. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο μέρος. Θα δούμε τι θα μας πει και ο προπονητής.

Αν παίζεις για τον Παναθηναϊκό πάντα έχεις πίεση και θες να κερδίζεις, είτε είναι ντέρμπι είτε όχι. Στον αγώνα που θα στραβοπατήσεις πάντα θα το σκέφτεσαι. Πάντα θέλουμε τη νίκη.

Ουσιαστικά το σημαντικό στην επανάληψη ήταν πως πετύχαμε το γκολ. Ο προπονητής μας μίλησε στο ημίχρονο για το πως να κινηθούμε για να βάλουμε το γκολ. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε και μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ».

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.