ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ των κρίσιμων γκολ! (vids)

Ο Άντραζ Σπόραρ που ήταν μοιραίος την Κυριακή, ήταν χθες ο χρυσός σκόρερ στο σπουδαίο διπλό με τον Άρη και χάρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ των κρίσιμων γκολ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και έμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, 7 στροφές πριν από την ολοκλήρωση και των πλέι οφ. Οι πράσινοι έπαιξαν με πάθος και ψυχή και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο Βικελίδης και έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, έκανε φάσεις και τελικά το γκολ ήρθε. Ήρθε από έναν παίκτη που την Κυριακή στο ματς με τον Βόλο ήταν μοιραίος, μιας και έχασε πέναλτι στο 97΄ και κάπως έτσι οι πράσινοι πέταξαν δύο βαθμούς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σπόραρ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δεν είναι καλός και αυτό έχει δώσει την ευκαιρία στον Φώτη Ιωαννίδη να πάρει φανέλα βασικού. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβάλει τα μέγιστα, ώστε οι πράσινοι να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει βάλει ιδιαίτερα κρίσιμα γκολ σε ντέρμπι. Έχει σκοράρει κατά της ΑΕΚ, έχει συμβάλει στο να πάρει ο Παναθηναϊκός το διπλό στην Τούμπα, έχει πετύχει το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο ενώ έχει δώσει 6 βαθμούς με τον Άρη σε Λεωφόρο και Βικελίδης.

Με λίγα λόγια από τα 9 τέρματα που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, τα 4 είναι σε ντέρμπι που έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς.

Πάμε να δούμε τα ματς αναλυτικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν πίσω στο σκορ, με τον Σπόραρ να κερδίζει το πέναλτι 43Ο λεπτό (το έκανε γκολ ο Αϊτόρ) και στο 47ο ανέλαβε την εκτέλεση στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκάνεα και χάρισε τρεις σημαντικούς βαθμούς στο τριφύλλι.

 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2

To τριφύλλι γι΄ άλλο ένα ντέρμπι βρέθηκε πίσω στο σκορ. O Αϊτόρ έφερε στο ματς στα ίσα στο 52ο λεπτό. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Σπόραρ πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, με τον Κοτάρσκι να τον βρίσκει στο πρόσωπο, τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Αϊτόρ να χαρίζει τη νίκη στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός – Άρης 1-0

Ο Αντράζ Σπόραρ από το ματς με τον ΠΑΟΚ είχε υποστεί ένα διάστρεμμα που τον άφησε για δύο παιχνίδια εκτός. Στο ματς με τον Άρη o Σλοβένος φορ μπήκε αλλαγή στο 63ο λεπτό του αγώνα και τελικά έκρινε την αναμέτρηση. Στο 92ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Βέρμπιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1

Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Σπόραρ βρήκε δίχτυα δύο φορές. Το πρώτο γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε σωστά μιας και ήταν εκτεθειμένος, ωστόσο το δεύτερο από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στους πράσινους.

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

Ο Άντραζ Σπόραρ στο χθεσινό ματς με τον Άρη μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις λίγα λεπτά μετά την είσοδο του έχασε μια σημαντική ευκαιρία. Στο 69΄ όμως ήταν στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει και να χαρίσει τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.