ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»!

Καυστικό σχόλιο από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, για την Κυβέρνηση που όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν κάνει τίποτα, απέναντι στη διαφθορά του ποδοσφαίρου.

Αλαφούζος: «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»!

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο εργοτάξιο του Βοτανικού και προχώρησε σε καυστικές δηλώσεις σχετικά με την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη διαφθορά που υπάρχει, ενώ σχετικά με το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού» επισήμανε πως πρόκειται για ένα τεράστιο έργο για όλη την Αθήνα.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ήταν το αρχικό σχόλιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκφράζει την απογοήτευσή του για την διαφθορά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ανικανότητα της Κυβέρνησης να επέμβει: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.