ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Τι είναι αυτό το κίτρινο; Δεν είμαι ΑΕΚ, δεν το φοράω»

Αρκετό παρασκήνιο και φουλ... ατάκες είχε η σημερινή συνάντηση, με την άρνηση του Γιάννη Αλαφούζου να φορέσει το κίτρινο γιλέκο και κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Αλαφούζος: «Τι είναι αυτό το κίτρινο; Δεν είμαι ΑΕΚ, δεν το φοράω»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) έλαβε χώρα το πρώτο από τα απαραίτητα βήματα για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, του Τάκη Μαλακατέ και των Υπουργών Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη και Ανάπτυξης και Μεταφορών, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσίασε την εξέλιξη των πρόδρομων εργασιών για την προετοιμασία του συνολικού χώρου πριν την έναρξη του κυρίως έργου, που θα φέρει βάσει προγράμματος το Τριφύλλι στο νέο του σπίτι από τη σεζόν 2026-27.

Όταν έφτασε ο Γιάννης Αλαφούζος εκεί του ζητήθηκε να φορέσει ένα κίτρινο φοσφοριζέ μπλουζάκι, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να χαμογελάει και να αρνείται.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τι είναι αυτό το κίτρινο; Δεν είμαι ΑΕΚ, δεν το φοράω».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Γεραπετρίτης και Γεωργιάδης ζήτησαν… διαρκείας για το νέο γήπεδο. Μάλιστα ο Υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι θέλει ένα εισιτήριο που να έχει θέα την Ακρόπολη. Βέβαια στη συνέχεια τόνισε ότι δεν τον θέλει για τον ίδιο, με τον διάλογο που ακολουθεί να είναι γεμάτος ατάκες:

Γεραπετρίτης: «Πρέπει Δήμαρχε να μας πεις ποια θύρα στο γήπεδο θα βλέπει την Ακρόπολη για να πάρουμε διαρκείας».

Μπακογιάννης: «Θα φροντίσω κύριε Υπουργέ μου, μην ανησυχείτε».

Γεραπετρίτης: «Για τον Άδωνι, εγώ εδώ διαρκείας… δεν».

Γεωργιάδης: «Εγώ δεν δικαιούμαι ένα εισιτήριο διαρκείας τιμής ένεκεν»;

Γεραπετρίτης: «Η ομάδα πάει καλά φέτος. Δεν ευελπιστούμε να το πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πάει καλά».

Μπακογιάννης: «Δεν ευελπιστούμε απλά, θα το πάρουμε χαλαρά και με σιγουριά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.