ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Υπάρχει βελτίωση – Σημαντικό να κερδίσουμε την Άλμπα»

Όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου.

Σερέλης: «Υπάρχει βελτίωση - Σημαντικό να κερδίσουμε την Άλμπα»

Ο Χρήστος Σερέλης ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, αναφέρθηκε στη βελτιωμένη εικόνα ου έχει δείξει ο Παναθηναϊκός τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ μίλησε και για τους τραυματίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Υπάρχει σίγουρα μία βελτίωση και μία συνέχεια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αυτό είναι το πιο βασικό. Δηλαδή, δεν είμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική διαφορετικοί σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, κυρίως στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε άμυνα, θα πω εγώ. Και το δεύτερο σημαντικό είναι ότι αρχίζουμε και σκεφτόμαστε και τις δύο πλευρές του γηπέδου ανεξάρτητα. Όταν η ομάδα ήταν καλή στην επίθεση, στο παρελθόν, έπαιζε και καλύτερη άμυνα. Πλέον, νομίζω ότι αυτό το πράγμα έχουμε αρχίσει να το έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας, να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις και να προσπαθούμε να είμαστε πάντα στην άμυνα σοβαροί και στιβαροί και στην επίθεση θα υπάρχουν και καλές και κακές επιλογές».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Είμαστε λίγο καλύτερα, αλλά θα δούμε. Ίσως περιμένουμε σήμερα στην προπόνηση, τον Πονίτκα και τον Ουόλτερς, αλλά δε νομίζω ότι θα είμαστε με καινούριους παίκτες στο επόμενο παιχνίδι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αγωνιστικό προφίλ της γερμανικής ομάδας που είναι διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague: «100% ισχύει αυτό, το λέγαμε και τις προηγούμενες μέρες. Πρόκειται για μία ομάδα που, αν και δεν έχει πολλές νίκες, παίζει πολύ διαφορετικά απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες, πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, αλλά και να χάσει από οποιονδήποτε. Με τον τρόπο που παίζουν, με την άγνοια κινδύνου, πολλές φορές τα αποτελέσματα είναι αυτά που δε θα ήθελαν. Πιστεύω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα αυτή η ομάδα, διότι έχει έναν ρυθμό στο παιχνίδι της που είναι πάρα πολύ καλός».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Παναθηναϊκό ότι το προσεχές παιχνίδι θα είναι το τελευταίο φετινό εντός έδρας για εκείνον στην Ευρωλίγκα: «Έχουμε κίνητρο για όλα τα παιχνίδια, το έχουμε πει αυτό. Προφανώς επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, εντός έδρας, θα θέλαμε να το κερδίσουμε και να κλείσουμε με μία νίκη. Για όση ευχαρίστηση μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο, στην ομάδα, για να έχουμε ακόμα καλύτερη ψυχολογία, θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.