ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Μαλακατές στο P24TV: «Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πράξη – Ο Παναθηναϊκός βρίσκει το νέο του σπίτι» (vid)

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, μίλησε στο Panathinaikos24TV για την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό.

Μαλακατές στο P24TV: «Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πράξη - Ο Παναθηναϊκός βρίσκει το νέο του σπίτι» (vid)

Στην περιοχή του Βοτανικού σήμερα ξεκίνησαν οι πρόδρομες εργασίες, που είναι απαραίτητες για την δημιουργία του νέου γηπέδου του τριφυλλιού.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης από τον Δήμαρχο Αθηναίων μίλησε στην κάμερα του Panathinaikos24.gr.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές αναφέρθηκε στο μεγάλο αυτό έργο, στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό ενώ τόνισε ότι οι πράσινοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ την Λεωφόρο, μιας και εκεί θα χτιστεί και το Μουσείο του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Μαλακατές στο Panathinaikos24TV:

«Είναι μια σημαντική μέρα για τον Παναθηναϊκό. Μπαίνουμε στην φάση πλέον κατά την οποία σταματάμε τα λόγια και αρχίζουμε τις πράξεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μιλάμε για πρόδρομες, αλλά και απαραίτητες λειτουργίες που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει να προχωρήσει μετά το πραγματικό έργο, που είναι η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, αλλά και του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Νομίζω ότι είναι ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, που πλέον γίνεται πράξη.

Νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό. Μια ομάδα χρειάζεται και ένα δικό της μεγάλο γήπεδο. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Η συγκεκριμένη λύση ήταν μονόδρομος και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα μπορέσει να υλοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός να βρει το καινούργιο του σπίτι και να στεγάσει εδώ τα όνειρα του, χωρίς ποτέ φυσικά να λησμονεί την Λεωφόρο, στην οποία θα γίνει ένα πολύ όμορφο μουσείο, που θα θυμίζει για πάντα ότι ο Παναθηναϊκός συνδέεται με την Λεωφόρο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ