ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: «Παίζεις με τη μεγαλύτερη Αυτοκρατορία και αυτό θα σε καταστρέψει πολιτικά»

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, με μηνύματά του, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη και όσα εκείνος είπε για τον Παναθηναϊκό.

Κοντός: «Παίζεις με τη μεγαλύτερη Αυτοκρατορία και αυτό θα σε καταστρέψει πολιτικά»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για το «καυτό» θέμα του ΟΑΚΑ και την παραχώρηση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όσα είπε εξόργισαν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ο Διευθυντής επικοινωνίας, Δημήτρης Κοντός απάντησε και να τόνισε χαρακτηριστικά, πως ο Αυγενάκης παίζει με τη μεγαλύτερη Αυτοκρατορία και αυτό είναι επικίνδυνο για την πολιτική του καριέρα, ενώ τέλος επισήμανε, πως έχει καταφέρει να εναντιώσει όλο τον κόσμο των ομάδων.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι», ο Κοντός έγραψε σε story του στο Instagram: «Το σήμερα είναι αύριο δεν είναι θα το πει ο λαός για σένα. Αυτός θα σε κρίνει. Έχεις καταφέρει να ενώσεις τους οπαδούς όλων των ομάδων εναντίον σου».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.