ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, κύριε Αυγενάκη

Η στάση και οι δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ προκαλούν απορίες και σίγουρα γεννούν ερωτήματα σχετικά με τη συνέπεια των λόγων του.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, κύριε Αυγενάκη

Η στάση και οι δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ προκαλούν απορίες και σίγουρα γεννούν ερωτήματα σχετικά με τη συνέπεια των λόγων του.

Για μια ακόμα φορά, ο Λευτέρης Αυγενάκης κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στο θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Ένα ζήτημα που θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί εδώ και καιρό και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους «πράσινους» για αρκετά χρόνια.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει… στυλώσει τα πόδια από τον περασμένο Μάιο που υπερψηφίστηκε ο σχετικός νόμος και κωλυσιεργεί για τις τελικές υπογραφές προκειμένου να περάσει στη δικαιοδοσία του «τριφυλλιού» η εγκατάσταση, η οποία δείχνει να μαραζώνει τα τελευταία χρόνια.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μήπως δεν γνώριζε ο κύριος Αυγενάκης τις σχετικές διατάξεις του νόμου όταν ψηφιζόταν; Μήπως ξέχασε τις υποσχέσεις που είχε δώσει στο συγκεκριμένο ζήτημα; Τι μεσολάβησε λοιπόν και είχαμε αυτήν την αλλαγή στάσης από την πλευρά του; Πώς γίνεται να λέει ότι όλα θα γίνουν νόμιμα όταν ο ίδιος αναιρεί τον νόμο; Και πώς είναι δυνατόν να θέλει να αλλάξουν οι διατάξεις και ο ίδιος να στέκεται εμπόδιο για τις υπογραφές της σύμβασης;

Άραγε, ο κύριος Μητσοτάκης τι έχει να πει για όλα αυτά; Πώς τοποθετείται γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα; Δεν καταλαβαίνουν ακόμα και οι ίδιοι τη ζημιά που προκαλούν στην εικόνα τους ενόψει εκλογών; Δεν έχουν μάθει ότι ο λαός δεν ξεχνά και θα σε «μαυρίσει» αν δεν τηρείς αυτά που υποσχέθηκες;

Το ακόμα χειρότερο είναι ο απαξιωτικός τρόπος που αναφέρεται ο κύριος Αυγενάκης στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και στη μεγαλύτερη αυτοκρατορία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και στους ανθρώπους που τη δημιούργησαν. Να μην ξεχνάμε επίσης ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου βρίσκεται στον σύλλογο για πάνω από 30 χρόνια. Άρα κύριε υφυπουργέ, δεν έχει να κάνει με το χθες, «το σήμερα και το αύριο», όπως αναφέρατε.

Με δεδομένο ότι πλησιάζουν εκλογές, καλό θα είναι να θυμάστε την παροιμία του θυμόσοφου λαού μας: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις»… Και κάτι τελευταίο: ο Παναθηναϊκός ζήτησε τα αυτονόητα στο θέμα της παραχώρησης του γηπέδου και να γίνει πράξη ο νόμος. Δεν απαίτησε κάτι εξωφρενικό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.