ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Χάσαμε το ματς από την αμυντική μας λειτουργία»

Όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού από την Άλμπα Βερολίνου.

Σερέλης: «Χάσαμε το ματς από την αμυντική μας λειτουργία»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του «τριφυλλιού» από τη Άλμπα Βερολίνου, ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στους εύκολους πόντους που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην κακή αμυντική προσέγγιση που είχαν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα κακό παιχνίδι για εμάς σήμερα, γιατί χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Με σχεδόν 90 πόντους μέσα στην έδρα μας είναι δύσκολο και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Νομίζω ότι δεχθήκαμε πολλούς πόντους σε καταστάσεις αιφνιδιασμού και δεν παίξαμε με την απαιτούμενη ενέργεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που δεχθήκαμε σχεδόν 50 πόντους.

Μόνο στην τρίτη περίοδο παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Και κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι με 5/30 τρίποντα και με μόλις 10 ασίστ είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει ματς στην Euroleague και ειδικά όταν παίζεις αυτή την άμυνα. Και επιμένω ότι το μεγάλο πρόβλημα για εμάς σήμερα ήταν η αμυντική μας προσέγγιση».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.