ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρούλιας: «O Παναθηναϊκός δικαιούται περισσότερο το πρωτάθλημα»

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Νίκος Καρούλιας μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Καρούλιας: «O Παναθηναϊκός δικαιούται περισσότερο το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καρούλιας:

Για τον Παναθηναϊκό: «Ολοι λένε πότε θα πέσει από την κορυφή και αυτό έχει να κάνει και με τα αποτελέσματα, που δεν βάζει πολλά γκολ και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Δεν είναι κακό αυτό γιατί παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και συνεχίζει στο πλάνο του. Αυτό τον έχει φέρει εκεί στην κορυφή και δικαιούται να πάρει το πρωτάθλημα περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει πιο ομάδα τον Παναθηναϊκό και η ομάδα του δεν έχει ποιοτικούς παίκτες άλλων ομάδων»

Για το Αρης-Παναθηναϊκός: «Ο Αρης δεν ήταν αυτός που περίμενα να είναι, έχει πολύ καλή ομάδα, δεν ήταν να είναι εκεί σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών. Στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε φάσεις, κατέρρευσε στο δεύτερο και ήταν κατώτερο του αναμενομένου. Ο Αρης έχει καταπληκτικούς παίκτες αλλά φέτος έχει μια άγνοια, μια χαλαρότητα, μια παιδικότητα στο παιχνίδι. Για μένα ο Αρης ήταν για να είναι μέσα στην τετράδα, ίσως και στη θέση του ΠΑΟΚ, αν και έφτιαξε την ομάδα του σταδιακά με τους πιτσιρικάδες. Ισως ο Κουέστα λόγω ύψους να μπορούσε να το σώσει το γκολ του Σπόραρ».

Για το ντέρμπι αιωνίων: «Για τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει βγάζει εκτός τίτλου τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά επειδή του δίνεται η ευκαιρία μπορεί να το κερδίσει».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.