ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντεμπούταρε ο Παππάς με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού (Vid)

To ντεμπούτο του με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο έκανε ο Νίκος Παππάς.

Ντεμπούταρε ο Παππάς με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού (Vid)

Ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣΚΑ στο κλειστό των Μελισσίων και λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα πέρασε στο παιχνίδι προερχόμενος από τον πάγκο.

Το δελτίο του Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο βγήκε στις 20 Φεβρουαρίου και από τότε ανήκει επίσημα στο ρόστερ. Από εκείνη την ημέρα, το όνομα του Παππά μπήκε στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά, με τον ίδιο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και σε αυτό το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.