ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πάθος και τρέλα για νίκη στον “τελικό” με τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League σε ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι "αιωνίων" των τελευταίων ετών.

Παναθηναϊκός: Πάθος και τρέλα για νίκη στον

Η «μητέρα των μαχών» στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαϊδης» (21.00) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν για 3η φορά φέτος την ομάδα του Πειραιά και μετά τις δύο ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια θα επιδιώξουν την επικράτηση στο ντέρμπι η οποία αν έρθει θα αποτελέσει ψυχολογικό boost στη μάχη του τίτλου. Το «τριφύλλι» βρίσκεται πάντα πρώτο αλλά ισόβαθμο στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ μετρώντας 66 βαθμούς τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο -3 με 63 βαθμούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού η αποστολή είναι γεμάτη με όλα τα διαθέσιμα, καθώς και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει επιστρέψει κανονικά μετά και την απουσία του στο ματς με τον Άρη. Μοναδικός απών ο Αργύρης Καμπετσής που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναφορικά με τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού το σχήμα δεν αναμένεται να έχει εκπλήξεις. Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τους Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια και Χουάνκαρ να είναι στην άμυνα. Τσέριν, Κουρμπέλης και Ρούμπαν θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ η επιθετική αιχμή θα αποτελείται από τους Παλάσιος, Μαντσίνι και Σπόραρ.

Διαιτητής: Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε Βοηθοί: Αγιούσο Πόρας Γουανταλούπε, Γκαρθία Γκονζάλεθ Γκονθάλο Τέταρτος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) VAR: Αλεχάντρο Ερνάντες Ερνάντες, Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.