ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Τρομερή νύχτα – Δείξαμε πόσο θέλαμε αυτή τη νίκη»!

Όλα όσα δήλωσε ο Σλοβένος σκόρερ, αμέσως μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σπόραρ: «Τρομερή νύχτα - Δείξαμε πόσο θέλαμε αυτή τη νίκη»!

Ο Άντραζ Σπόραρ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού σημείωσε πως οι «πράσινοι» έδειξαν ως θέλουν να παραμείνουν πρώτοι, ενώ κράτησε και το γεγονός πως το «τριφύλλι» κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κοιτάξτε, είναι μία τρομερή νύχτα. Δεν δείξαμε κάτι ξεχωριστό, Είμαι πρώτοι εδώ και 8 μήνες. Δείξαμε πως θέλουμε να μείνουμε πρώτοι απέναντι σε όποια ομάδα έρθει στη Λεωφόρο, είτε αυτή είναι ο Ολυμπιακός είτε η ΑΕΚ είτε ο ΠΑΟΚ.

Βασικά γνωρίζαμε και ποιον θα αντιμετωπίσουμε και πως να αμυνθούμε. Ξέραμε πως να παίξουμε. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Πιέσαμε, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη και ήρθε το γκολ. Συγκρατώ το γεγονός πως δεν δεχτήκαμε γκολ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κοιτάξτε, αναμφισβήτητα ειναι καλο όταν ένας επιθετικός σκοράρει. Μπορεί να μην σημείωσα πολλά γκολ μέχρι τώρα αλλά ήταν σημαντικά γκολ. Το 1-0 και το 2-0 σε πολλές περιπτώσεις ήταν πολύ σημαντικά. Θα μπορούσα να είχα πετύχει περισσότερα γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...