ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β΄: Έσωσε στο τέλος την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή

Μια κεφαλιά του Προδρομίτη στο 87΄ ήταν αυτή που «Χ»άρισε στον Παναθηναϊκό τον ένα βαθμό της ισοπαλίας (1-) κόντρα στον Ηρακλή.

Παναθηναϊκός Β΄: Έσωσε στο τέλος την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα μετά από εκείνος κόντρα σε Θεσπρωτό και Αλμωπό Αριδαίας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 7η θέση με 24 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στην 6η θέση όντας ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ Β’ με 30 βαθμούς.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 11’. Όταν από γύρισμα του Πανάγου από δεξιά, ο Άλεξιτς σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Ξενόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενώ στο 20ο λεπτό, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουμπιτάνα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ξενόπουλου, με τον Χρουσιέλ να κάνει την κεφαλιά στην επαναφορά και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Β’ να αποκρούει αυτή την φορά.

H εκτέλεση φάουλ του Τόμας στο 29’, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ξενόπουλου, ενώ παρόμοια ήταν η κατάληξη της διαγώνιας σέντρας-σουτ από αριστερά που επιχείρησε ο Βιτλής, στο 33’. Με τον Ταβάρες να κάνει το πλασέ από δεξιά και τον Βελλίδη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ στο 45ο λεπτό.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός Β’ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, έχοντας τις γραμμές του σε μεγάλη απόσταση, με τον Ηρακλή να πιέζει και να φτάνει στο 0-1 στο 67’, όταν από κεφαλιά πάσα του Τόμας ο Γιουμπιτάνα έπιασε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.

Ο Άλεξιτς έχασε μια ακόμα ευκαιρία για το 0-2, στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τους Πράσινους να βρίσκουν μια αντεπίθεση στο 78ο λεπτό, αλλά τον Μπιλάλ να μην μπορεί να κάνει την προβολή στο γύρισμα του Κρυπαράκου από τα δεξιά. Τελικά, ο Παναθηναϊκός Β’ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση (1-1), στο 87’, από εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Προδρομίτη, που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Βελλίδη.

Με τον Κρυπαράκο να κάνει ένα επικίνδυνο γέμισμα από τα δεξιά, στο 90ο λεπτό, αλλά να μην βρίσκεται κάποιος συμπαίκτης του να κάνει την προβολή και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στις καθυστερήσεις να περνάει άουτ.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Λάμψιας (65’ Αθανασακόπουλος), Προδρομίτης, Σιδεράς (65’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Εμπό (74’ Μαντσίνι), Καραμπάς (60’ Βουτσάς), Κυριόπουλος, Φουρτάδο (59’ Κρυπαράκος), Ταβάρες, Μπιλάλ.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα (88’ Δοϊράνλης), Παπαστεριανός (74’ Χειρίτραντας), Κουντουριώτης (55’ Κούστα), Τόμας (87’ Τότσκα), Γιουμπιτάνα, Αλεξιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.