ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι και εκτός πλέι οφ

Νέα ήττα (7-14) σε «αιώνιο» ντέρμπι για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, που έμεινε εκτός συνέχειας των πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι και εκτός πλέι οφ

Την ήττα με σκορ 7-14 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης των Play Offs της Α1 Πόλο Ανδρών, που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο του Γουδή.

Με αυτή την ήττα οι «πράσινοι» έφτασαν στο 0-2 κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και έμειναν εκτός συνέχειας των Play Offs. Έτσι το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι με μειονέκτημα έδρας στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» έμεινε πίσω στο σκορ με 0-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, διαφορά η οποία μεγάλωσε στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου προηγούνταν με 2-9, έχοντας ουσιαστικά «κλειδώσει» τη νίκη. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι άμυνες χαλάρωσαν και το επιμέρους 5-5, διαμόρφωσε το τελικό 7-14.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 1-4, 5-5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νάσος Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 4, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...