ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με buzzer beater η ανακοίνωση Παππά για το Δήμο Αθηναίων (Vid)

Δείτε τον τρόπο που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά για το Δήμο Αθηναϊων.

Με buzzer beater η ανακοίνωση Παππά για το Δήμο Αθηναίων (Vid)

O Αλέξης Τσίπρας επέλεξε έναν ιδιαίτερα μπασκετικό τρόπο για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά για τον Δήμο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως… «το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας».

@atsipras #Τσίπρας #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Εξέλιξη με Μονέκε!
Εξέλιξη με Μονέκε! 8.188 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.