ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολαΐδης για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Κυριάρχησε στο κέντρο ο Παναθηναϊκός, δεν υπήρχε παίκτης που δεν ήταν καλός»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε την εικόνα του «αιώνιου» ντέρμπι και επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος.

Νικολαΐδης για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Κυριάρχησε στο κέντρο ο Παναθηναϊκός, δεν υπήρχε παίκτης που δεν ήταν καλός»

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο και ο παλαίμαχος άσος, αναφέρθηκε στην εικόνα των δύο ομάδων και στο αγωνιστικό τους προφίλ.

Αναλυτικά όσα σημείωσε στη NOVA:

«Ο Γιοβάνοβιτς λέει «μην υποτιμάτε την ομάδα μου» και όταν το είπε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στα καλύτερά του. Ήταν το τρίτο ντέρμπι των δύο ομάδων και το πρώτο που ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στα δύο προηγούμενα.

Ο Παναθηναϊκός ξάφνιασε στο δικό μας μυαλό με την ενδεκάδα του, αλλά τι κατάφερε με αυτό; Εγώ είδα έναν Παναθηναϊκό να παίζει 4-5-1 στην άμυνα, αλλά και τα πέντε χαφ να κάνουν τρομερή δουλειά και πίεση και να βγαίνει με τρεις επιθετικούς στην επίθεση. Παλάσιος και Μπερνάρ ήταν εκπληκτικοί στο πρέσινγκ και να παίζουν σαν χαφ. Αυτή ήταν η συμπεριφορά του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριάρχησε στο κέντρο και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Επίσης, ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς διακριθέντες. Μάγκνουσον, Σάντσεθ… Δεν μπορώ να σου παίκτη του Παναθηναϊκού που δεν ήταν καλός.

Ο Ολυμπιακός μας φάνηκε κατώτερος, γιατί ήταν πιο πιεστικός ο Παναθηναϊκός. Αλλά, από φάσεις αν δεις το παιχνίδι, και ο Ολυμπιακός είχε καλές στιγμές. Στη φάση του Μασούρα, μπορούσε να σκοράρει. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κυριάρχησε, αλλά είχε λίγη τύχη στα γκολ. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά. Βλέποντας το ματς, ο Παναθηναϊκός κυριαρχούσε, ωστόσο η διαφορά τους δεν ήταν μεγάλη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...