ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «ηλεκτροσόκ» του Γιαννακόπουλου και το ρίσκο που ίσως να αξίζει

Τι αντίκτυπο μπορεί να έχει στην πορεία των playoffs της Basket League για τον Παναθηναϊκό, το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ;

Το «ηλεκτροσόκ» του Γιαννακόπουλου και το ρίσκο που ίσως να αξίζει

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για την κανονική περίοδο της Basket League είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν για μια ακόμα φορά ένα κάκιστο πρόσωπο στο Περιστέρι και ηττήθηκαν για 6η φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Το χειρότερο δεν ήταν η αγωνιστική εικόνα, αλλά η απαράδεκτη νοοτροπία.

Αυτή η συμπεριφορά ήταν που εξόργισε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον οδήγησε στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου «άστραψε και βρόντηξε», μιλώντας με σκληρά λόγια στους παίκτες.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.