ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε δύο γκρουπ η προπόνηση – Ατομικό ο Σάρλια

Με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Παναθηναϊκός: Σε δύο γκρουπ η προπόνηση - Ατομικό ο Σάρλια

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά και το ρεπό της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις εναλλαγής φάσης παιχνιδιού από επίθεση σε άμυνα και από άμυνα σε επίθεση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Σβόνιμιρ Σάρλια που αποχώρησε από το ντέρμπι στο 15′ λόγω τραυματισμού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω κάκωσης που υπέστη στο μετατάρσιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.