ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ενοχλεί την ΑΕΚ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα απέναντι στο παρασκήνιο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει σχέσεις με τον Ολυμπιακό αλλά συνεχίζει να τα βάζει με όσους προσπαθούν να ελέγξουν το παρασκήνιο, όπως η ΑΕΚ.

Νικολογιάννης: «Ενοχλεί την ΑΕΚ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα απέναντι στο παρασκήνιο»

Για διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις διοικήσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, δίνοντας και την δική του εξήγηση για την αντιπαράθεση η οποία προέκυψε.

«Οι ανακοινώσεις που έβγαλαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δείχνουν και την διαφορά επιπέδου των δύο διοικήσεων, με την φρασεολογία και τους χαρακτηρισμούς. Επειδή ουσιαστικά η ΑΕΚ άφησε να εννοηθεί ότι είναι σύμμαχος και έχει σχέσεις με τον Ολυμπιακό, θέλω να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη τους. Να θυμηθούν ποια ομάδα ήταν αυτή που αντιτάχθηκε με ανακοίνωση δύο φορές κόντρα στην Λίγκα και τον Μαρινάκη. Μάλλον την ενοχλεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια έχει δηλώσει πως θα είναι πάντα απέναντι στις ομάδες που προσπαθούν παρασκηνιακά να κάνουν κάποια πράγματα. Το έκανε για χρόνια ο Ολυμπιακός, προσπαθεί να το κάνει και τώρα η ΑΕΚ και με εργαλεία που χρησιμοποίησε ο Ολυμπιακός στο παρελθόν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με την ανέγερση του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού», με εξαίρεση ίσως κάποια πιθανή καθυστέρηση ως προς την ημερομηνία που θα είναι έτοιμο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι ο Σάρλια απέφυγε τα χειρότερα ως προς τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.