ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκλογές: Όνομα που «φωνάζει» ντέρμπι – Σκάει η… πράσινη βόμβα του Τσίπρα!

Εκλογές: Ερχεται το μπαμ στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές: Όνομα που «φωνάζει» ντέρμπι -  Σκάει η... πράσινη βόμβα του Τσίπρα!

Εκλογές: Ερχεται το μπαμ στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει προαναγγείλει σημαντικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στηρίξουν το κόμμα του. Ηδη έχει ανακοινώσει τις υποψηφιότητες της Πόπης Τσαπανίδου και του Μιθριδάτη, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στον Νότιο Τομέα Αθηνών αντίστοιχα.

Αναλυτικά εδώ

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ μετά το break: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Game 5 – Πάνω από 250.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην… ουρά!
ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ μετά το break: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Game 5 – Πάνω από 250.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην… ουρά! 2.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.