ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Κλείνει τη σεζόν με κούπα στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο Παναθηναϊκός θέλει να κατακτήσει το League Cup με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ απόψε στις 21:00!

Παναθηναϊκός: Κλείνει τη σεζόν με κούπα στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Ώρα κούπας για τον Παναθηναϊκό!

Οι “πράσινοι” υποδέχονται απόψε στις 21.00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με στόχο τη δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” και τρίτη συνολικά στην ιστορία τους. Το “τριφύλλι” θα υποδεχθεί των αιώνιο αντίπαλο στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχοντας ένα μικρό προβάδισμα για τον τίτλο μετά και την επικράτηση στου Ρέντη με 3-2 σετ.

Αυτή θα είναι η έκτη φετινή συνάντηση με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά με τον Παναθηναϊκό να έχει το πάνω χέρι, μετρώντας 3 νίκες έναντι δύο.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο οι “πράσινοι” δεν θέλουν να βιώσουν ξανά την οδυνηρή κατάσταση του ημιτελικού του Challenge Cup όταν μετά την επικράτηση στο πρώτο ματς γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό και για αυτόν τον λόγο ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για τη νίκη μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Το ιατρικό δελτίο είναι άδειο και έτσι κόσμος και ομάδα θα… ενωθούν για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου η οποία θα αποτελέσει και βάλσαμο στις πληγές για μια χρονιά που στην οποία δεν επιτεύχθηκαν όλοι οι επιθυμητοί στόχοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.