ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έστησαν εξέδρα για το ντέρμπι σε… αιθιοπικό εστιατόριο στο Λονδίνο (vids)

Ένα αιθιοπικό εστιατόριο στο κέντρο του Λονδίνου, μετατράπηκε σε... εξέδρα της Λεωφόρου από οπαδούς του Παναθηναϊκού που ζουν στη βρετανική μητρόπολη. Έλληνες φίλοι του Τριφυλλιού, οι οποίοι διαμένουν στην αγγλική μητρόπολη, είχαν κλείσει τον πάνω όροφο του εστιατορίου και έβαλαν γιγαντοοθόνες, για να παρακολουθήσουν με την άνεση τους το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έστησαν εξέδρα για το ντέρμπι σε... αιθιοπικό εστιατόριο στο Λονδίνο (vids)

Έλληνες φίλοι του Τριφυλλιού, οι οποίοι διαμένουν στην αγγλική μητρόπολη, είχαν κλείσει τον πάνω όροφο του εστιατορίου και έβαλαν γιγαντοοθόνες, για να παρακολουθήσουν με την άνεση τους το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Δείτε το βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.