ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Volley League γυναικών «τσεκάρει» σήμερα (17:00) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Θέτιδα Βούλας.

Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Τη δεύτερη νίκη της απέναντι στη Θέτιδα Βούλας με την οποία θα εξασφαλίσει την παρουσία της στα ημιτελικά της Volley League θα αναζητήσει σήμερα στις 17.00 η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινες” μετά τη δύσκολη επικράτηση στα Νότια Προάστια με 3-1 σετ θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2/2 στο κλειστό του Αγίου Θωμά ώστε να δώσουν και πάλι το παρών στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και είναι πανέτοιμη για την επικράτηση σε μια σεζόν που τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας, αλλά και που χάθηκε το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με την ΑΕΚ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Aυτή θα είναι η τέταρτη φετινή συνάντηση του Παναθηναϊκού με τη Θέτιδα Βούλας για τη φετινή σεζόν, με τα “φίνα κορίτσια” να έχουν επικρατήσει στις προηγούμενες τρεις έχοντας μάλιστα χάσει μόλις ένα σετ. (3-0, 0-3, 1-3).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.