ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μητσοτάκης: «Θέλουμε σοβαρούς ξένους διαιτητές- Επιτέλους αποκτά το δικό του γήπεδο ο Παναθηναϊκός»

O Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του μίλησε για το φλέγον θέμα της διαιτησίας, αλλά και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μητσοτάκης: «Θέλουμε σοβαρούς ξένους διαιτητές- Επιτέλους αποκτά το δικό του γήπεδο ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρωθυπουργός:

«Είναι τόσο σημαντικό το ποδόσφαιρο για τη χώρα μας, γενικά είναι το απόλυτο λαϊκό σπορ. Αυτό που λέτε είναι απολύτως επιβεβλημένο. Πρέπει να τονίσω εδώ ότι το ποδόσφαιρο έχει ανεξαρτησία, διοικητική ανεξαρτησία. Μερικές φορές τα πράγματα που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στο χώρο το ποδοσφαίρου με έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ. Είναι αδιανόητο να μην έχουμε καλούς και σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό για να διευθύνουν τα μεγάλα ματς. Έχουν γίνει όμως και κάποια βήματα προόδου. Το VAR είναι μεγάλη πρόοδος για το ποδόσφαιρο. Όμως, υπάρχει και από το εξωτερικό, από τις FIFA και UEFA σχέδιο εξυγίανσης του ποδοσφαίρου και εκεί πρέπει να πάμε.

Οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο γήπεδο, πρέπει να περιορίσουμε ως ένα βαθμό και μετά την τραγωδία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, του νεαρού φίλαθλου του Άρη, που δολοφονήθηκε, έχουμε κάνει βήματα στο κομμάτι της οπαδικής βίας, αλλά οι αγώνες πρέπει να είναι στο γήπεδο. Είναι παιχνίδι το ποδόσφαιρο, πρώτα και πάνω από όλα να έχουν αντικειμενικές διαιτησίες και να κερδίζει ο καλύτερος. Βέβαια, έχει μεγάλη σημασία να βελτιώνονται και οι υποδομές.

Ο Παναθηναϊκός επιτέλους αποκτά το δικό του γήπεδο στο Βοτανικό, ένα όνειρο εκατομμυρίων Παναθηναϊκών γίνεται πράξη, χρηματοδοτούμενο σε ένα μεγάλο βαθμό από το ελληνικό κράτος. Στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες της πολιτείας σχετικά με τη χωροθέτηση της Νέας Τούμπας. Είναι σημαντικό με το ποδόσφαιρο στις ομάδες να έχουμε και καινούργιες υποδομές. Όταν πάει κάποιος σε νέο γήπεδο αλλάζουν οι συμπεριφορές. Όταν μπαίνει στο μετρό και βλέπει μία δημόσια υποδομή, η οποία είναι ποιοτική, τη σέβεται. Ενώ, αν δει ένα παλιό τρένο ή ένα παλιό λεωφορείο να μην έχει τον ίδιο σεβασμό».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Θέλουμε αντικειμενικές διαιτησίες - Σημαντική η ενίσχυση των υποδομών»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.