ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Σάρλια, αποφόρτιση ο Ιωαννίδης

Την προετοιμασία του με προπόνηση στο Κορωπί συνέχισε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Σάρλια, αποφόρτιση ο Ιωαννίδης

Συνέχεια στην προετοιμασία του ενόψει της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League συνέχισε με προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης με κυκλοφορίες της μπάλας αλλά και με παιχνίδι περιορισμών.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ο οποίος ακολούθησε θεραπεία εξαιτίας της κάκωσης που υπέστη στο μετατάρσιο, αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δελτίο Τύπου:

“Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας των play offs. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τέλος παιχνίδι με περιορισμούς αλλά και πολλά γκολ. Θεραπεία ακολούθησε ο Σάρλια, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Ιωαννίδης.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.