ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μας κάνατε ξανά υπερήφανους» (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού μετά την κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μας κάνατε ξανά υπερήφανους» (pic)

Λειτουργώντας ως μια μεγάλη γροθιά η ΠΑΕ συνεχάρη τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο του βολεϊκού Παναθηναϊκού για τη νίκη επί του «αιώνιου» αντίπαλου και την κατάκτηση του League Cup για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Μας κάνατε ξανά υπερήφανους», ανέφερε το χαρακτηριστικό μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του League Cup από το τμήμα βόλεϊ του Τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.