ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Πετρέας στο P24: «Υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας – Αν με θέλει η διοίκηση θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω»!

Ο Γιώργος Πετρέας μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το μέλλον του, για την κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ενώ στάθηκε και στον χαμένο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, που «μπλόκαρε» αγωνιστικά όλη την ομάδα.

Πετρέας στο P24: «Υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας - Αν με θέλει η διοίκηση θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω»!

Ο Παναθηναϊκός με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επί του Ολυμπιακού κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο League Cup «Νίκος Σαμαράς» και τρίτο της ιστορίας του. Οι «πράσινοι» με αυτόν τον τρόπο έκλεισαν θετικά τη σεζόν, η οποία είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο το πρόσημο στο τέλος δεν είναι ούτε θετικό, αλλά ούτε και αρνητικό.

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού τελικού, ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν, ο Γιώργος Πετρέας μίλησε στο Panathinaikos24.gr.

Ο έμπειρος κεντρικός του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», στάθηκε στο πόσο επηρέασε την ομάδα ο χαμένος ημιτελικός του Challenge Cup κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για το μέλλον, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Για το πως κλείνει η χρονιά: «Η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά στην καριέρα μου κατακτώ τίτλους με αυτή την ομάδα και νιώθω μια γλυκόπικρη γεύση που μας άφησε ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Νομίζω ότι γενικότερα αυτή τη σεζόν η ομάδα προσπάθησε πάρα πολύ, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά για να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους τους. Το κατάφερε στα 2/5. Δηλαδή κατακτήσαμε το Super Cup και το League Cup. Βέβαια θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά όλα κρίθηκαν σε εκείνο το ματς (εννοεί τον επαναληπτικό για το Challenge Cup.

Προσωπικά, είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, με αυτό το σταφ και αυτούς τους συμπαίκτες γιατί κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθούσαμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδό μας.

Ο κόσμος από την πλευρά του βλέπει και κρίνει μόνο τα αποτελέσματα και καλά κάνει, αλλά μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε φέτος και πόσο ματώσαμε για να έχουμε αυτή την ομάδα ψηλά. Η ομάδα όμως θέλω να τονίσω πως είναι πάνω απ΄ όλα και να ξέρετε πως δεν υπήρχε αγώνας που να μην δώσει όλο της το είναι για να τα καταφέρει».

Για τον ίδιο και αν η νέα σεζόν θα τον βρει στον Παναθηναϊκό:

«Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και εφόσον ολοκληρωθεί θα υπάρξει συζήτηση τόσο με τη διοίκηση όσο και με τους προπονητές, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε και αν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Για την ώρα θα χαρούμε τον τίτλο που πήραμε και βλέπουμε τι θα συμβεί στο μέλλον.

Δεν αποκλείω κάτι, ανέφερα νωρίτερα πως είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει παράλληλα πως δεν θέλω να βρίσκομαι άλλο σε αυτήν. Οι ομάδες κάνουν κύκλους και ανάλογα την πορεία τους, καθορίζουν οι ίδιες με ποια μέλη θέλουν να πορευθούν στη συνέχεια».

Για τη δική του επιθυμία και αν αυτή είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό:

«Όπως σου έχω ξαναπεί εγώ είμαι άκρως επαγγελματίας όσα χρόνια αγωνίζομαι, παλεύω και δίνω τα πάντα για το σύλλογο που εκπροσωπώ. Θεωρώ αυτό αναγνώρισε σε εμένα η διοίκηση και οι προπονητές που με έφεραν και με έκαναν μέλος αυτού του συνόλου και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Η επιθυμία η δική μου είναι να βρίσκομαι σε μια ομάδα ανταγωνιστική και απ΄ τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι και θα παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο, τότε δεν βρίσκω το λόγο να μην θέλω να ανήκω σε τέτοιο σύνολο.

Να ξέρετε πως αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, έχουν παλέψει πολύ για να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να κατακτά τίτλους και εφόσον οι άνθρωποι αυτοί παραμείνουν και με θέλουν, θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ