ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Σάρλια

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια ξεκίνησε ατομικό σήμερα και δείχνει ότι κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερα.

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Σάρλια

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να σταματάει την θεραπεία και να ξεκινάει ατομικό. Ο Σάρλια ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη των υποχρεώσεων.

Από την άλλη, αποφόρτιση ακολούθησαν σήμερα οι Ρούμπεν, Σένκεφελντ και Ιωαννίδης μιας και έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους. Ο Σέρβος προπονητής ταυτόχρονα στη σημερινή προπόνηση έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Μεγάλη Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις εναλλαγής φάσεων παιχνιδιού και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, ενώ ο Σάρλια έκανε ατομικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.