ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρόταση του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Διονυσία Αλεξανδρή, με την Ελληνίδα γκαρντ του τριφυλλιού να έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό.

Πρόταση του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρή!

Η χρονιά ολοκληρώθηκε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο μπάσκετ Γυναικών. Οι ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσπαθεί να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και γι΄ αυτό κατέθεσε πρόταση στη Διονυσία Αλεξανδρή. Η παίκτρια που έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι το… ταξίδι Πειραιάς – Αθήνα έχει ως πρώτη προτεραιότητα το τριφύλλι. Οι συζητήσεις μεταξύ εκείνης και του Παναθηναϊκού αναμένεται να ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα του Πειραιά έχει βάλει στο στόχαστρό της Ελληνίδες παίκτριες του τριφυλλιού, μιας και στόχο έχει να ενισχύσει τον ελληνικό της κορμό. Όλες οι παίκτριες όμως έχουν ως προτεραιότητα το τριφύλλι.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τι ακριβώς θα συμβεί θα το γνωρίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.