ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σερέλης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Παρτιζάν»

Ολα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι ενόψει του παιχνιδιού με την Παρτιζάν.

Σερέλης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Παρτιζάν»

Ολα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι ενόψει του παιχνιδιού με την Παρτιζάν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι μία πολύ κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να είναι αδιάφορη, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικά στο Βελιγράδι και σε αυτό το παιχνίδι που το χρειάζεται η Παρτιζάν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει στα πλέι – οφ της Basket League. Έχουμε δουλέψει αυτές τις τρεις μέρες και μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι. Έχουμε δουλέψει πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να τα ακολουθήσουμε και στο μέλλον».

Για τους σχηματισμούς που σκέφτεται να εφαρμόσει στη συνέχεια σημείωσε: «Σίγουρα έτσι είναι, προσπαθούμε να δούμε τους σχηματισμούς που θα παίξουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ό,τι και αν συμβαίνει είτε είναι καλό είτε κακό, τα άσχημα πρέπει να αποφεύγονται και να επαναλάβουμε μόνο τα καλά».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σχετικά με τη συνέχεια και τα πλέι – οφ της Basket League είπε: «Σίγουρα συμβαίνει αυτό, είναι ένας λόγος αυτός. Τις τελευταίες 40 μέρες είχαμε 15 παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει καθόλου προπόνηση. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Περιμένουμε μετά το παιχνίδι και με την Παρτίζαν να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.