ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πότε παίζει με ΑΕΚ – Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ημιτελικών για τα play offs της Volley League γυναικών. Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Πότε παίζει με ΑΕΚ - Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των ημιτελικών της Volley League γυναικών εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχοντας μειονέκτημα έδρας θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ.

Οι αγώνες θα αρχίσουν την Τετάρτη του Πάσχα (19/4), ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 22/4. Σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/4. Θυμίζουμε πως η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί στις δύο νίκες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Πρώτος αγώνας – Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τοσουνίδης, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταυρίδης, Καπλάνης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 74 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος», 19.30: Α.Ε.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργουλέας, Επόπτες: Σταθοπούλου, Σπίγγου, Γραμματεία: Τρίκκα.

Δεύτερος αγώνας – Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ε.Κ.

Τρίτος αγώνας (αν χρειαστεί) – Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος», 17.30: Α.Ε.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.