ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώην προπονητής της Super League στο στόχαστρο της Τσέλσι!

Διατεθειμένη να προσλάβει για τον πάγκο της έναν πρώην προπονητή της Super League, είναι η Τσέλσι.

Πρώην προπονητής της Super League στο στόχαστρο της Τσέλσι!

Τι δουλειά μπορεί να έχει ένας πρώην προπονητής της Super League στον πάγκο μεγάλης ομάδας της Premier League;

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Τσέλσι μετά τις δύο απολύσεις προπονητών και την πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβει έναν πρώην τεχνικό του ελληνικού πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για τον Άμπελ Φερέιρα που κάθισε πρόσφατα στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έχει καταφέρει να κατακτήσει με την Παλμέιρας δύο διαδοχικές χρονιές το Copa Libertadores.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Aναλυτικά το δημοσίευμα της AS:

«Η Τσέλσι εκτιμά πολύ αυτό που έχει πετύχει ο Πορτογάλος στην άλλη πλευρα του Ατλαντικού με την Παλμέιρας και είναι γνωστός για την πολύ καλή διαχειρίση ειδικά με τους νεαρούς παίκτες, αλλά και στο ψυχολογικό ντοπάρισμα. Στα αποδυτήρια της Τσέλσι που χαρακτηρίζονται φέτος από έλλειψη πίστης και αυτοεκτίμησης, ένα άτομο με τον χαρακτήρα του Φερέιρα θα μπορούσε να επαναφέρει την ομάδα του Λονδίνου στον χάρτη» αναφέρει αρχικά η AS και συνεχίζει:

«Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παουλίστα το περασμένο Σαββατοκύριακο, κουβαλά πλέον την σφραγίδα του πιο πετυχημένου προπονητή στην ιστορία της Βραζιλίας. Με δύο Λιμπερταδόρες (2020 και 2021) στο ενεργητικό του, μαζί με άλλους πέντε τίτλους στο σακίδιό του, φτάνοντας συνολικά τους οκτώ ως προπονητής της «βερντάο». Ο Πορτογάλος βρίσκεται και στην τελική λίστα της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της σελεσάο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.