ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποκαλύψεις Ερνάντεζ: «Εκεί θα συνεχίσω – Θα πήγαινα μόνο…»

Όλα όσα είπε ο Ερνάντεζ.

Αποκαλύψεις Ερνάντεζ: «Εκεί θα συνεχίσω - Θα πήγαινα μόνο...»

Μεταξύ άλλων ανέφερε στο «ertsports.gr»:

Για την φετινή σεζόν: «Ως ένας επαγγελματίας αθλητής δε νιώθω ικανοποιημένος. Νιώθω στεναχωρημένος για τον εαυτό μου, επειδή ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτό το τελευταίο τρόπαιο για τους οπαδούς μας. Μπορούν να το χαρούν τώρα, μέχρι την επόμενη σεζόν».

Για τον ημιτελικό του Challenge Cup: «Νιώθω σα να μας… έκλεψαν το Challenge Cup. Η αστυνομία έριξε τα δακρυγόνα μέσα στο γήπεδο και δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας.

Είμαι πολύ απογοητευμένος, διότι πιστεύω πως αν παίζαμε εδώ (σ.σ. ΟΑΚΑ) δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αποκλειστούμε στον δεύτερο ημιτελικό. Αυτή η ενέργεια που μας δίνουν οι οπαδοί εδώ είναι μία μεγάλη ώθηση για εμάς και βάζει μεγαλύτερη πίεση στους αντιπάλους. Πολλές φορές, όταν νιώθεις πως δεν έχεις άλλες δυνάμεις, αυτοί οι τύποι που… ουρλιάζουν σε όλο το παιχνίδι σε “σπρώχνουν” στο να συνεχίζεις να παίζεις καλά».

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 74 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μέλλον του: «Το αν θα μείνω εξαρτάται από εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν είμαι εγώ το… αφεντικό. Αν με ρωτάς, φυσικά και θέλω να μείνω. Λατρεύω την Αθήνα, την ατμόσφαιρα, τον καιρό, τους ανθρώπους, το φαγητό. Αρχίζει να μου αρέσει και… ο καφές (γέλια). Δεν με τρέλαινε η ιδέα του κρύου καφέ αλλά αρχίζω να το συνηθίζω.

Εγώ θέλω να μείνω εδώ. Αλλά όταν λέω εδώ δεν εννοώ στην Ελλάδα γενικότερα, εννοώ συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό. Δε θέλω να πάω και να παίξω σε άλλη ελληνική ομάδα μετά από την εμπειρία που είχα να παίξω για αυτούς τους τύπους. Θα αποφασίσει η ομάδα, αν θα μείνω ή όχι. Δε θα το αποφασίσω εγώ. Τα δεδομένα λοιπόν είναι γνωστά».

Για το αν υπάρχει εγχώριο ενδιαφέρον για τον ίδιο: «Ξέρω πως είναι η αγορά. Κάποιοι άνθρωποι από μία ομάδα έχουν αρχίσει να κάνουν… συζητήσεις, αλλά δε θέλω να πάω σε μία συγκεκριμένη ομάδα. Αν το κάνω αυτό οι οπαδοί μου θα με “σκοτώσουν”. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πάω στους… κόκκινους.

Αν δεν έρθω σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και φύγω, τότε ίσως δοκιμάσω την Πολωνία, την Ιταλία ή τη Γαλλία. Αν μελλοντικά επιστρέψω στην Ελλάδα και δε με θέλει ο Παναθηναϊκός μπορεί να σκεφτόμουν την προοπτική του ΠΑΟΚ ή του Φοίνικα Σύρου αλλά… ποτέ αυτήν του Ολυμπιακού. Το να παίξω για αυτούς θα με κάνει… σαν τον Λουίς Φίγκο. Εκείνος έπαιξε πρώτα για την Μπαρτσελόνα και μετά πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, είναι αδύνατον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.