ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Χάσαμε το παιχνίδι λόγω δύο κακών επιλογών στην επίθεση»

Όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού.

Σερέλης: «Χάσαμε το παιχνίδι λόγω δύο κακών επιλογών στην επίθεση»

Ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτιζάν απέδωσε το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στις δύο κακές επιλογές στις τελευταίες επιθέσεις, ενώ δε θέλησε να μιλήσει για το πλάνο που ετοιμάζει το «τριφύλλι» για το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να πω πως για την ομάδα μου ήταν μια πολύ κακή σεζόν και θέλαμε να τελειώσουμε με ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και μία ομάδα που ήθελε τη νίκη για τα πλέι οφ. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση.

Διαβάσαμε καλά την άμυνα της Παρτίζαν και αυτός ήταν ο λόγος που μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κατά την άποψή μου χάσαμε το παιχνίδι λόγω δύο κακών επιλογών στην επίθεση στο τέλος και στις τελευταίες δύο κατοχές. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, πλέον συγκεντρωνόμαστε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι έφταιξε φέτος για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί είμαι στην ομάδα σχεδόν 40 μέρες. Δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν. Είχαμε προβλήματα στη χημεία μας, νομίζω πως η ομάδα έχασε κάποια κλειστά παιχνίδια πίσω τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί η αυτοπεποίθηση. Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν όμως, αλλά για το παρόν και το μέλλον. Δουλεύουμε, όχι με τον τρόπο που θέλω, αλλά θα προετοιμάσουμε την ομάδα για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν».

Για το τι σχεδιάζει ο σύλλογος για το καλοκαίρι: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν αφορά το τακτικό κομμάτι».

Για το γεγονός πως έπεσαν τα ποσοστά ευστοχίας στο δεύτερο μέρος: «Η Παρτίζαν είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που παίζει με ένταση στην άμυνα. Σταδιακά, αρχίσαμε να κουραζόμαστε κιόλας. Γενικά, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Νομίζω πως πασάραμε καλά την μπάλα και βρήκαμε ελεύθερα σουτ, αλλά στο τέλος είχαμε δύο κακές αποφάσεις που μας οδήγησαν στην ήττα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.