ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Έπαιξε εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός – Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε»

Όλα όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Παρτιζάν.

Ομπράντοβιτς: «Έπαιξε εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός - Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς της Παρτίζαν κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» για την εμφάνισή τους, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους οπαδούς της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί έπαιξε εξαιρετικά. Τελικά στην τελευταία επίθεση προσπάθησαν να σκοράρουν, εμείς παίξαμε άμυνα και με λίγο τύχη πήραμε το ματς. Το πιο σημαντικό είναι ότι και πάλι στο γήπεδο μας είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα και σήμερα αλλά και όλη τη σεζόν. Εξαιτίας αυτών γυρίσαμε στο ματς και έτσι έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση. Συγχαρητήρια και στους παίκτες που ανέβασαν απόδοση και έπαιξαν σκληρά και φτάσαμε στη νίκη».

Για τη φετινή πορεία της Παρτιζάν: «Νιώθουμε πολύ καλά και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στα πλέι οφ. Θα συνεχίσουμε γιατί καμιά ομάδα δεν έχει αυτό τον κόσμο και είναι κάτι σημαντικό. Το ξεκίνημα στη σεζόν δεν ήταν καλό. Αλλά μετά το ματς με τη Εφές ήμασταν στο 4-9 και τερματίσαμε στο 20-14, κάτι που σημαίνει 16-5. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαστε στις καλύτερες 8 ομάδες».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.