ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Ιδιαίτερη η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό»

Όλα όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Παπαπέτρου: «Ιδιαίτερη η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Παρτίζαν επί του Παναθηναϊκού, μίλησε και για το «τριφύλλι» τονίζοντας πως έχει ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του οι «πράσινοι» να επιστρέψουν σύντομα σαν πρωταγωνιστές.

Ο διεθνής άσος μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στα πλέι οφ. Πετύχαμε 20 νίκες και ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα. Η ομάδα είχε πολλά χρόνια να παίξει στην Ευρωλίγκα, υπήρχε ενθουσιασμός και θέλαμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Η πρόκριση σημαίνει πολλά και για τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο, αλλά και για τον σύλλογο.

Ήταν εξαιρετική η εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ταλέντο. Μπορεί να μην βρίσκεται ψηλότερα, αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα με ταλέντο. Ήρθε εδώ και μας έβαλε δύσκολα. Το πάλεψε και ευελπιστώ να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ρεάλ έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final 4. Είναι φαβορί η Ρεάλ, έχει πείρα. Εμείς έχουμε ενθουσιασμό και θα πάμε να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα, ξέροντας πως έχουμε μια πολύ δύσκολη σειρά.

Ήταν περίεργα τα συναισθήματα. Είναι ιδιαίτερη η σχέση με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχουμε καταφέρει μερικά πολύ σημαντικά πράγματα και αυτό είναι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.