ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έξαλλοι πανηγυρισμοί του Σπόραρ για το πρωτάθλημα της Ολίμπια (Vid)

Tην πρώτη κούπα της σεζόν πανηγύρισε ο Άντραζ Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Έξαλλοι πανηγυρισμοί του Σπόραρ για το πρωτάθλημα της Ολίμπια (Vid)

Πρώτος πανηγυρισμός κούπας για τον Άντραζ Σπόραρ!

Ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει μπει σε mood πρωταθλητισμού με την “πράσινη” φανέλα και να έχει ανακάμψει αγωνιστικά, βοηθώντας την ομάδα με τα τέρματα που πετυχαίνει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί την επικαιρότητα.

Έτσι, την Κυριακή του Πάσχα με ανάρτηση του στο instagram θέλησε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που κατέκτησε η πρώην ομάδα του, Ολίμπια Λουμπλιάνας, η οποία κατέκτησε τον τίτλο για 7η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από πέντε χρόνια.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις ημέρες που αγωνιζόταν στην πατρίδα του με την Ολίμπια ο Σπόραρ κατέγραψε 108 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 50 τέρματα και μοιράζοντας 18 ασίστ, ενώ κατέκτησε με την ομάδα της σλοβενικής πρωτεύουσας το πρωτάθλημα του 2016.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.