ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (18/4) η συνεδρίαση των μετόχων για το μέλλον της διοργάνωσης

Οι μέτοχοι της κορυφαίας Ευρωπαϊκής λίγκας, θα συναντηθούν την Τρίτη 18/4 προκειμένου να συζητήσουν για το πως θα γίνει πιο ελκυστικό αλλά και πιο κερδοφόρο το προϊόν τους.

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (18/4) η συνεδρίαση των μετόχων για το μέλλον της διοργάνωσης

Το μέλλον της διοργάνωσης και πως το brand name θα μπορέσει να εξαπλωθεί για να φέρει επιπλέον έσοδα, είναι μερικά από αυτά που υπάρχουν στην ατζέντα και θα τεθούν προς συζήτηση στη συνεδρίαση, που έχουν οι μέτοχοι της Ευρωλίγκας την Τρίτη (17/4).

Παράλληλα, πάντα υπάρχει και το ενδιαφέρον από το Ντουμπάι και πως θα μπορέσουν να μπουν και εκείνοι στην Ευρωλίγκα με χορηγίες, ενώ υπαρκτό παραμένει το σενάριο για δημιουργία μιας ομάδας από το Εμιράτο που θα συναγωνίζεται τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ενώ την ίδια ώρα, παραμένει ορθάνοικτο και το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός φάιναλ φορ που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα εκτοξεύσει τα έσοδα.

Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά όπως η είσοδος ομάδων από Παρίσι και Λονδίνο που αποτελούν πόλεις ελκυστικές θα συζητηθούν στην κρίσιμη συνεδρίαση η οποία αποκτά αμέσως το χαρακτηρισμό της κρίσιμης, με τους μετόχους να επιζητούν λύσεις σε κύρια θέματα που υπάρχουν.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα υπάρχει και η σκέψη συγχώνευσης Eurocup και Basketball Champions League σε μια νέα, πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση, που θα προσφέρει και την προοπτική εισόδου στην Ευρωλίγκα για νικητές ή φιναλίστ.

Ενώ στο προσκήνιο συνεχίζουν να βρίσκονται και οι συζητήσεις της Ευρωλίγκας με την FIBA, με την τελευταία πάντως να μην δείχνει διάθεση να καταργήσει τελείως τα «παράθυρα», ενώ δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να μεταφερθούν διοργανώσεις όπως Ευρωμπάσκετ ή Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Ιούνιο, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στην Ευρωλίγκα να αρχίζει νωρίτερα (από τα τέλη Σεπτεμβρίου για παράδειγμα), εφόσον αυξηθούν οι συμμετέχουσες ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.