ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με τον Λι παρόντα η σημερινή προπόνηση

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με τον Πάρις Λι να συμμετέχει κανονικά.

Παναθηναϊκός: Με τον Λι παρόντα η σημερινή προπόνηση

Την προετοιμασία του για τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στα Play Offs της Basket League, ξεκίνησε με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ το «τριφύλλι».

Το ευχάριστο νέο για τον Χρήστο Σερέλη ήταν η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα του Πάρις Λι, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής από το ματς με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Ως εκ τούτου οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τα Play Offs όντας πλήρεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.