ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπάρμπεκιου παρουσία Αλαφούζου στο Κορωπί

Μια οικογένεια ο Παναθηναϊκός με τα μέλη της να ψήνουν, να τρώνε και να κάνουν πλάκες μετά την πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα. Παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Παναθηναϊκός: Μπάρμπεκιου παρουσία Αλαφούζου στο Κορωπί

Δεμένοι σαν μια γροθιά είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό και αυτό αποδείχθηκε και στην προπόνηση της Τρίτης του Πάσχα (18/4) στο Κορωπί.

Μετά τη λήξη της προπόνησης οι παίκτες του τριφυλλιού διοργάνωσαν μπάρμπεκιου και πέρασαν πολύ ευχάριστα.

Παρών ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά πράσινους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αντάλλαξε ευχές με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλαφούζος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού αλλά και να διαπιστώσει την ικανοποίηση που νιώθουν οι παίκτες για την οικονομική επιβράβευση της φετινής πορείας τους, μέσω των πολύ υψηλών πριμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.