ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Κρίσιμη η τριάδα με ΠΑΟΚ, Βόλο, ΑΕΚ για τον τίτλο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στη… διαβολοβδομάδα που έρχεται για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Νικολογιάννης: «Κρίσιμη η τριάδα με ΠΑΟΚ, Βόλο, ΑΕΚ για τον τίτλο»

Πολύ σημαντική, ίσως και καθοριστική, θα είναι η τριάδα αγώνων με ΠΑΟΚ, Βόλο και ΑΕΚ, από την ερχόμενη μέχρι την επόμενη Κυριακή, για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Κρίνονται όλα ουσιαστικά σε δύο εβδομάδες και ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει αυτή την πολύ καλή χρονιά με ιδανικό τρόπο, δηλαδή με τον τίτλο. Η εβδομάδα με ΠΑΟΚ, Βόλο και ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κρίσιμη και μετά από τα τρία αυτά ματς θα ξέρουμε πάνω-κάτω τι γίνεται», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως Σάρλια και Ιωαννίδης μπήκαν από σήμερα κανονικά στις προπονήσεις.

Όσο για τα μεταγραφικά σενάρια; «Από τον Παναθηναϊκό το ξέκοψαν πως δεν έχει γίνει τίποτα με τον Μλαντένοβιτς. Μου φαίνεται περισσότερο μανατζερικό παρά πραγματικό το θέμα. Είναι νωρίς για μεταγραφικά και όλοι έχουν εστιάσει στο πρωτάθλημα», επισήμανε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.