ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα σοκαριστικά βίντεο ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη (Vids)

Εικόνες που σοκάρουν.

Νέα σοκαριστικά βίντεο ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη (Vids)

Καρέ καρέ φαίνεται η πορεία του Intercity 62 και του εμπορικού τρένου στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σύγκρουση στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, όπως αποκαλύπτουν τα νέα βίντεο ντοκουμέντα που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Τα συγκλονιστικά νέα πλάνα είναι από την κάμερα που καταγράφει την κίνηση στην Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών. Ένα δυνατό φως εμφανίζεται να κινείται με σταθερή ταχύτητα προς τα νότια και προσεγγίζει το σημείο που διασταυρώνονται οι γραμμές με τον αυτοκινητόδρομο. Είναι το εμπορικό τρένο.

Το εμπορικό τρένο πλησιάζει το μικρό τούνελ που βρίσκεται στο ύψος του αυτοκινητόδρομου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα καταγράφεται και η διέλευση του Intercity 62, όπου και αυτό προσεγγίζει με σταθερή ταχύτητα το ίδιο τούνελ. Τα παράθυρα με φως μαρτυρούν ότι πρόκειται για το τρένο με τους επιβάτες που πήγαιναν Θεσσαλονίκη.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στην έξοδο του τούνελ φαίνεται μια στιγμιαία λάμψη και ακολουθεί μια τεράστια έκρηξη. Είναι η στιγμή που τα τρένα συγκρούονται στα Τέμπη και τυλίγονται στις φλόγες… Πλήθος καμερών που βρίσκονται στο σημείο έχουν καταγράψει τη φωτιά που ξεσπάει και τον καπνό που μοιάζει με «μανιτάρι».

Σε πλάνα από άλλες κάμερες, φαίνονται οι πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση, όταν τα διασωστικά μέσα σπεύδουν στο σημείο ενώ οι καπνοί ακόμα καίνε.

Πρώτα υπάρχει σπινθήρας & μετά η έκρηξη»" />

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.