ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός για Ουόκαπ: «Άλλη μια επιτυχία της διοίκησης Λιόλιου για το ελληνικό μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Κοντός, διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αντέδρασε για το ελληνικό διαβατήριο που κατάφερε να πάρει ο Τόμας Ουόκαπ.

Κοντός για Ουόκαπ: «Άλλη μια επιτυχία της διοίκησης Λιόλιου για το ελληνικό μπάσκετ»

Σε μια πρωτοφανή απόφαση για τα ελληνικά δεδομένα, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Ουόκαπ κατάφερε να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο και η κίνηση αυτή, έφερε την επίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού, μέσα απ΄ όσα έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.