ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσκόπηση έκπληξη για την υποψηφιότητα Παππά για τον Δήμο Αθηναίων!

Ο Νίκος Παππάς έχει μπει στον στίβο της πολιτικής και, παρότι κατεβαίνει για Δήμαρχος Αθηναίων με το ΣΥΡΙΖΑ, μοιάζει έτοιμος να «κλέψει» πολλούς ψηφοφόρους της ΝΔ!

Δημοσκόπηση έκπληξη για την υποψηφιότητα Παππά για τον Δήμο Αθηναίων!

Η πρώτη δημοσκόπηση για τον δήμο Αθηναίων, μετά και την ανακοίνωση που έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου και αποφασίστηκε η στήριξη στο πρόσωπο μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά στις ερχόμενες εκλογές, είχε μεγάλο ενδιαφέρον και γέμισε αισιοδοξία την πλευρά του παίκτη του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.