ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει και πάλι σε ρυθμούς playoffs με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (23/04).

Παναθηναϊκός: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Την προετοιμασία του, σωματική και ψυχολογική, συνεχίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” όσο και ο προπονητής τους, Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέστρεψαν στο “Γεώργιος Καλαφάτης” το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (18/04) και σε προπονήθηκαν σε εξαιρετικό και κυρίως… οικογενειακό κλίμα με στόχο την πνευματική αναπτέρωση που θα δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα μετά και τις δύο νίκες απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό. Το “παρών” έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος, που γευμάτισε με τους παίκτες και τον προπονητή καθώς διοργανώθηκε μπάρμπεκιου με το οποίο αποδεικνύεται το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Σέρβος τεχνικός καταστρώνει τα δικά του πλάνα για την Τούμπα, δίνοντας βάση μόνο στη νίκη γνωρίζοντας ότι αυτή θα ισοδυναμεί με διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά το σχήμα που αναμένεται να επιλέξει για το ματς στη συμπρωτεύουσα δεν είναι απίθανο να είναι το ίδιο με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ήταν αποδοτικό. Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει το “τριφύλλι” αναμένεται να παραταχθεί με “συνταγή” ντέρμπι.

Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τον Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας τον Χουάνκαρ αριστερά, τον Σάντσες δεξιά. Η τριάδα Τσέριν, Ρούμπεν και Κουρμπέλη δίνει βάθος αλλά και αξιοπιστία επομένως θα παραμείνει “καρφωμένη” στο κέντρο, ενώ ο Σπόραρ θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης τη στιγμή που πλάι του θα βρίσκονται από τα δεξιά ο Παλάσιος και από τα αριστερά ο Μπερνάρ.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της μέχρι και το Σάββατο με προπονήσεις στο Κορωπί, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...